Jaa, we zijn er (bijna) klaar voor! Zes scholen in de gemeente Rheden doen mee aan de Rhedense schooldag van de duurzaamheid. De Anne Frankschool uit Ellecom op 10-10, op 11-10 volgen Obs De Rhederenk uit Rheden, Lappendeken de SteegC.B.S. De Holtbanck uit Rheden, de Prins Bernhardschool uit Velp en de Annie Mg Schmidtschool uit Dieren. Kinderen gaan spullen repareren, afval recyclen en de echte geluksvogels mogen naar Boerderij De Nieuwenburgt in Spankeren, buurttuin Zwarteweg in Reden of naar het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten op de Posbank. Ook worden er drie pleinen onttegeld: Op de Lappendeken, de Holtbanck en de Annie M.G. Schmidtschool. We gaan leren door te doen en hebben er heel veel zin in! Ouders: kijk even naar de brief van school hierover: oude kleren, kapotte spullen en een fiets zijn veelal welkom.